Specialismen

Faalangst

Autorijschool Altena heeft veel ervaring opgedaan met het lesgeven aan mensen met faalangst.
Faalangst is voor iedereen anders. Dankzij gedegen vakkennis is Autorijschool Altena in staat voor iedereen maatwerk aan te bieden.
Heb je hier vragen over? Vraag gerust een geheel vrijblijvend gesprek aan!

Twee van onze instructeurs zijn gecertificeerd als rijangst-deskundige!

AutismeIMG 1251

We noemen het autisme, maar ook PDD-NOS, Asperger, ADHD en ADD vallen onder het Autistisch Spectrum Stoornis (ASS). Autorijschool Altena heeft ervaring met lesgeven aan mensen met een vorm van ASS.
Daarnaast volgen onze instructeurs trainingen om hier goed mee om te gaan in de rijles. Zo zorgt Autorijschool Altena voor een rustige en prettige leeromgeving. Meer weten? In een vrijblijvend gesprek wil Autorijschool Altena je graag informeren.

Opfrislessen

Voor veel mensen is het herkenbaar. Niet een parkeergarage in durven! Of de autosnelweg het liefst vermijden! Of bent u na een aanrijding wat onzeker in de auto. Misschien heeft u zelfs al jaren niet meer gereden en wilt u wel weer graag gebruik maken van uw rijbewijs. Autorijschool Altena kan u hierbij helpen. U hoeft niet helemaal opnieuw te beginnen met rijles, maar samen met u kijken we naar wat er in uw situatie gewenst is. Eventueel kan dit zelfs in uw eigen auto. Vraag vrijblijvend een gesprek aan voor meer informatie.

 
Autorijschool Altena Twitter
Autorijschoolaltena Facebook